Magento admin meldingen uitschakelen

Vind je de Magento admin “popups” ook vervelend? Wanneer je een aantal extensies gebruikt kan het voorkomen dat je deze meldingen steeds in beeld krijgt. Gelukkig is het mogelijk om deze meldingen uit te zetten aan de hand van 1 instelling.Om dit toe te passen navigeer je naar:

system / configuration / advanced

Magento admin popups uitschakelen

Magento admin popups uitschakelen

Voila! Je Magento admin omgeving zal geen popups meer tonen!

Verander in dit scherm de ” Mage_AdminNotification ” optie naar disabled. Sla de wijzigingen op en je zult merken dat je deze popups nooit meer te zien krijgt!

6 antwoorden

 1. Peter 16 april 2014 / 3:48 pm

  Blijft de melding nog wel bovenin staan?

   • Peter 16 april 2014 / 4:07 pm

    Magento meldingen komen dus in beeld via de popup. Als je die wegklikt dan staat er boven nog steeds een regel met die melding. Mijn vraag is: schakelt deze optie alleen de pop-meldingen uit of ook de weergave van de melding in de regel bovenin

    • Marco Bax 16 april 2014 / 4:21 pm

     Het uitzetten van deze module zorgt ervoor dat alle meldingen worden uitgezet, inclusief de meldingen bovenin. Bijvoorbeeld die van plugins. Wanneer je een product of categorie aanpast dan krijg je nog wel de normale meldingen te zien. Bijvoorbeeld: “product x is opgeslagen”.

 2. Peter 16 april 2014 / 4:54 pm

  ff oftopic: ga je nog verder met de Magento Tutorial want ik zit met smart op meer te wachten :D

  • Marco Bax 16 april 2014 / 4:59 pm

   Ha Peter, goed dat je mij helpt herinneren! Ik was al verder gegaan met het schrijven van nog een hoofdstuk maar ben het helemaal vergeten af te maken! Als je dit blog in de gaten houdt dan zal ik ervoor zorgen dat de ontbrekende hoofdstukken er binnenkort op staan :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *