Macaroni met pikante saus en sperziebonen

Minimale kosten: 1,32 euro
Maximale kosten: 1,85 euro
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 10 minuten
Winkel: Plus supermarkt

Ingredienten:
1 pot pikante pastasaus Napoletana van “Casa Italiana” 520 gram (Plus supermarkt 0,89 euro)
1 pot sperziebonen 680 gram / 360 gram uitleg gewicht (Plus supermarkt 0,61 euro)
1 zakje Macaroni van “Casa Italiana” 500 gram (Plus supermarkt 0,35 euro)

Kosten berekening:
De hele pot pastasaus is benodigd. Kosten: 0,89 euro.
Je hebt maar de halve pot sperziebonen nodig. Kosten: 0,31 euro.
Je hebt maar een derde van het zakje macaroni nodig. Kosten: 0,12 euro.

Totaal: 1,32 euro

Bereiding:
Zet een pan met water op het vuur en laat het water koken. Giet een derde van het zakje macaroni in de pan. Zet nu een bakpan op het vuur en giet hierin de inhoud van de pot pastasaus. Je hoeft de pastasaus enkel op te warmen, zorg ervoor dat deze niet aanbrand. Voeg de helft van de pot sperziebonen (uitgelekt) bij de saus. Giet de macaroni af na ongeveer 7 tot 8 minuten. Serveer bij de macaroni de saus, aangezien de saus redelijk pikant is zal de macaroni ook niet flauw smaken. Smakelijk eten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *