Goedkoop eten

Hallo! In dit gedeelte van mijn website laat ik zien dat koken niet duur hoeft te zijn! Hier vind je een aantal recepten die ik zelf ooit eens gemaakt heb, meestal voor twee personen. Ben je alleen, geen probleem! Dan is het nog goedkoper, je kunt je eten namelijk verdelen over twee dagen. Nu is het niet zo dat ik op mijn budget hoef te letten als het om eten gaat, maar ik vind het juist een uitdaging om zo goedkoop, gezond en lekker te koken! Ideaal voor wanneer je een krap budget hebt, of student bent of gewoon geen zin hebt om heel veel geld uit te geven aan eten. Heb je tips of opmerkingen? Laat het me dan weten via het reactie formulier onder aan elk recept.

De recepten zijn als volgt opgebouwd:

Minimale kosten: wat het gerecht minimaal gaat kosten, dit bedrag kan niet lager. De minimale kosten liggen lager dan de maximale kosten aangezien je soms nog een aantal ingrediënten in huis kunt hebben. Deze kosten fungeren dus puur ter indicatie van wat je per gerecht aan geld kwijt zult zijn.

Maximale kosten: wat het gerecht maximaal gaat kosten, dit wel zeggen: aanschaf van alle gebruikte ingrediënten. Dit bedrag kan voor je lager liggen wanneer je al een aantal ingrediënten in huis hebt.

Aantal personen: voor hoeveel personen is het gerecht bedoeld

Bereidingstijd: hoe lang ben je met het gerecht in totaal bezig

Winkel: bij welke winkel kun je de ingrediënten kopen, wel zo handig!

Ingrediënten: de ingrediënten lijst.

Kosten berekening: hoe ben ik aan de kosten gekomen.

Bereiding: hierin leg uit stap voor stap uit hoe je het gerecht maakt.

De recepten hieronder hebben een bedrag in de titel staan, dit bedrag is het maximum bedrag; het kan dus goedkoper!

De recepten:

1 tot 2 euro:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *